Start een digitaal avontuur.

Professioneel. Uniek. Betaalbaar.

Wilt u een goedkope website laten maken met een gebruiksvriendelijk, flexibel en innovatief beheersysteem? Met WordPress CMS blijft uw website altijd up-to-date met de nieuwste trends op het gebied van webdesign. Start vandaag nog met Webfreund, dan kunt u binnen een week al online zijn!

Pakket Basic

490 €


Uniek ontwerp

WordPress CMS

Toegang Academy

Page Builder

CMS on Mobile

100% Responsive

Korting Standaard Modules


Pakket Basic bekijken

Pakket Plus

590 €


Uniek ontwerp

WordPress CMS

Toegang Academy

Page Builder

CMS on Mobile

100% Responsive

Korting Standaard Modules


Google XML-Sitemap

Pakket Plus bekijken

Pakket Pro

790 €


Uniek ontwerp

WordPress CMS

Toegang Academy

Page Builder

CMS on Mobile

100% Responsive

Korting Standaard Modules


Google XML-Sitemap

On-Page SEO

Pakket Pro bekijken

Pakket Shop

990 €


Uniek ontwerp

WordPress CMS

Toegang Academy

Page Builder

CMS on Mobile

100% Responsive

Korting Standaard Modules


Google XML-Sitemap

On-Page SEO

WooCommerce

Mollie Payments

Pakket Shop bekijken

Domeinregistratie, razendsnelle hosting én technisch onderhoud. Voor pakket Basic, Plus, Pro en Shop kunt u kiezen uit verschillende hosting pakketten. Deze worden op basis van 12 maanden vooraf gefactureerd. Bekijk onze hosting pakketten

All-in-one Platform.

Niet alleen een professionele, unieke en betaalbare website, maar tevens een all-in-one platform met flexibele tools en features. De realtime Page Builder zit standaard in uw pakket en geeft u de mogelijkheid de website eenvoudig zelf te beheren.

UNIEK DESIGN

Webfreund werkt niet met standaard templates en sjablonen. Wij ontwerpen een professionele en unieke website geheel naar uw wensen. Uw vindt onze werkwijze voor het bouwen van de website onder 1,2,3 website

Standaard in elk pakket

WORDPRESS CMS

Uw website draait op het meest vertrouwde content management systeem (CMS) ter wereld: WordPress CMS. Na oplevering van uw website ontvangt u van ons alle nodige gegevens en kunt u inloggen op uw dashboard om uw website zelf te beheren.

Standaard in elk pakket

ACADEMY

U krijgt volledige toegang tot onze Academy, een besloten deel van onze website. Hier vindt u tips, tricks en support voor het succesvol beheren van uw website (instructie videos en printable PDFs).

Standaard in elk pakket

PAGE BUILDER

Met de Page Builder kunt u gemakkelijk zelf aan de slag zonder dat uw enige kennis van codering nodig heeft. De geavanceerde drag-en-drop technologie maakt het mogelijk pagina elementen visueel toe te voegen en te bewerken (kleur, grootte, animatie, etc.).

Standaard in elk pakket

CMS on Mobile

Met CMS on Mobile draagt u uw website altijd met u mee! Installeer de WordPress app op uw smartphone of tablet met IOS of Android ondersteuning en log in met uw website gegevens. U kunt nu uw website aanpassen en beheren, on the go!

Standaard in elk pakket

100% RESPONSIVE

Een responsieve website is een must-have in 2017, waar meer dan de helft via smartphone of tablet surft. Met een responsieve website bieden wij deze stijgende doelgroep een geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke versie van uw website.

Standaard in elk pakket

Standaard modules.

Indien gewenst integreren wij diverse modules in uw website, die we naar uw persoonlijke wens en voorkeur aanpassen. Bij de bestelling van een website pakket ontvangt u maar liefst 65% korting op al onze standaard modules:

SLIDER

Met de juiste afbeeldingen kunnen we een unieke beleving toevoegen aan uw website. Een slider is ideaal voor op uw homepage en kan zowel op automatisch als handmatig worden ingesteld.

€35,- / setup + design

Slechts €10,- bij aankoop pakket

SOCIAL MEDIA ICONS

Geintegreerde functies voor Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter en meer. Verzoek online bezoekers fan te worden of deel uw web-inhoud met de share-functies.

€35,- / setup + design

Slechts €10,- bij aankoop pakket

AUDIO EN VIDEO

U kunt op eenvoudige wijze muziek- en videofragmenten streamen via Youtube, Vimeo of Soundcloud. Ook kunt u uw eigen fragmenten van uw computer uploaden en invoegen.

€35,- / setup + design

Slechts €10,- bij aankoop pakket

GOOGLE MAPS

Indien gewenst integreren wij Google Maps op uw website zodat uw bezoekers in weten waar u zit, en hoe ze u kunnen vinden.

€35,- / setup + design

Slechts €10,- bij aankoop pakket

CONTACTFORMULIER

Met een contactformulier kunnen bezoekers gemakkelijk contact met u opnemen en wordt het ingezonden contactformulier direct naar uw mailbo gestuurd.

€35,- / setup + design

Slechts €10,- bij aankoop pakket

FOTOALBUM

Plaats afbeeldingen in een gallerij of maak een fotogrid. Vergroot afbeeldingen door er op te klikken.

€35,- / setup + design

Slechts €10,- bij aankoop pakket

WordPress modules.

WordPress kent verschillende premium modules, die de gebruiksvriendelijkheid van uw website verhogen. Wij bieden u diverse van deze modules, die u bij uw offerteaanvraag gewoon kunt selecteren.

Staat uw gewenste module er nog niet bij?

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend contacteren voor een oplossing op maat onder hello@webfreund.com

Premium modules.

SOCIAL MEDIA STREAM

Bent u actief op social media en wilt u meer dan alleen icoontjes op uw website? Met een social media stream verschijnt alles wat u op social media post ook op uw website geheel in de gewenste huisstijl.

€125,- / setup + design

SLIDER ANIMATION PRO

Creëer volledig geanimeerde sliders. Met meer dan 1 miljoen verschillende mogelijkheden ontwerpen we een unieke slider op maat.

€175,- / setup + design

BOOKING SYSTEEM

Heeft u een eigen praktijk of een onderneming in de horeca, zoals een hotel of vakantiewoning? Met een booking systeem kunnen bezoekers zelf online boeken en betalen.

€250,- / setup + design

FORMULIEREN PRO

Een online formulier kunt u voor specifieke doeleinden gebruiken. Zo kun je bezoekers vragen zich in te schrijven voor een nieuwsbrief of sales genereren. Met een formulier op maat maken we een individueel ontwerp en helpen we u bij het opzetten van de juiste vragen.

€75,- / setup + design

JOB PORTAL

Bent u op zoek naar personeel? Geef uw website een professionele uitstraling met een eigen vacaturebank. Hiermee schrijft u gemakkelijk vacatures uit met een gekoppeld sollicitatieformulier.

€175,- / setup + design

TAALFUNCTIE

Geef uw bezoekers de optie uw site in hun eigen taal te bezoeken. Wij installeren een geavanceerde module, waarmee bezoekers eenvoudig hun eigen taal kunnen selecteren.

€125,- / extra taal

KALENDER PRO

Informeer bezoekers over toekomstige activiteiten, evenementen of openingstijden. Het kan allemaal met een geavanceerde kalender.

€125,- / setup + design

BLOG

Post artikelen, foto’s of video’s in uw eigen blog! Niet alleen bindt u op die manier bezoekers aan uw website, ook zoekmachines als Bing en Google waarderen uw input.

€125,- / setup + design

LIVE CHAT APP

Geef uw online bezoekers de mogelijkheid met u of een werknemer te praten. Met de chat app kunt u in real-time chatten en is de snelste manier om een eerste gesprek met uw bezoekers en klanten te starten.

€125,- / setup + design

Marketing modules.

ON-PAGE SEO

Met On-Page SEO (zoekmachine optimalisatie) verfijnen we uw website voor zoekmachines als Bing en Google:

€75,- / pagina

LOGO DESIGN

Heeft u nog geen professioneel logo? Het grafische team van Webfreund geeft u de keuze uit maar liefst 2 unieke ontwerpen. U kiest het design, dat bij u past en wij verfijnen alles tot u 100% tevreden bent!

€250,- / 2 unieke designs

WEB INHOUD

Wij creëren inhoud in vorm van tekst, afbeeldingen en video en boosten daarmee de online belevenis van uw bezoekers. Vertouw op onze content marketing expertise!

€59,- / uur

Professionele hosting.

HOSTING EN ONDERHOUD

Hosting betekent dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. U betaalt voor hosting inclusief technisch onderhoud een maandelijks bedrag en huurt daarmee als het ware een stukje van onze server. Bij een Pakket Shop zit tevens een wettelijk verplicht SSL certificaat inbegrepen. Deze zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de server en een browser en daarmee een beveiligde betaalomgeving.

EIGEN DOMEINNAAM

Naast webhosting en onderhoud registreren we een professionele domeinnaam naar keuze. Kies een domeinnaam, dat goed aansluit bij uw doelvoorstellingen. U heeft de keuze uit de volgende domeinextensies: .be/.nl/.de/.com/.eu. Andere domeinextensies zijn in overleg mogelijk. Mocht u al over een domeinnaam beschikken, dan kunt u gratis naar ons verhuizen met een verhuis-token van uw huidige provider.

ZAKELIJKE E-MAIL

Voor €4,- per maand kunt u al een aangepaste e-maildomein (@uwbedrijf.com) ontvangen via onze partner Google G-Suite. Dit platform heeft de beste features en slimme apps samengebundeld. Zo kunt u gebruik maken van maar liefst 30GB cloudopslag; telefonie- en videovergaderingen; slimme gedeelde agenda’s; documenten, spreadsheets en presentaties; beveiligings- en beheerfuncties en veel meer.

Hosting pakketten.

*Hostingpakketten worden op basis van 12 maanden vooraf gefactureerd.
**Andere domeinnamen in overleg mogelijk.